Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
25 g. gær
6 dl. lunken vand
400 g. Italiensk fuldkornshvedemel (jeg synes Nettos er god)
450 g. hvedemel (proteinrigt)
1 spsk. salt
1spsk. flydende honning/sirup
2 spsk. Hørfrø olie
Desuden: Æg til pensling og birkes til drys.
Foto: Sara B. Clausen. |
Lad dem efterhæve i 1 time med klæde over eller i ovnen hvor de sættes ind, kun med lyset tændt og en skål kogende vand i bunden af ovnen- så går det lidt hurtigere med at efterhæve dem. Efterfølgende tages de ud og dækkes til mens ovnen varmer op.
Sæt ovnen på 250 grader og når den er varm, pensles brødene med æg og drysses med birkes. bages i ca. 15- 20 min.
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar