Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4. personer:
Kylling:
3-4 kyllingbrystfilleter
3 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg, presset.
1 spsk. allround grill krydderi
1 spsk. ketchup
Salt og Peber
Tilbehør:
½ hoved fintsnittet Iceberg
12 skiver agurk
1 lille rødløg i ringe
En håndfuld friske basilikumblade
8 skiver sandwichbrød- gerne groft
8 skiver bacon stegt sprødt på panden.
Karrydressing:
2 dl. cremefraiche light 5 %
1 tsk. løgpulver
½ tsk. Hvidløgspulver
Salt og Peber
Desuden: Kartofler skåret i både og vendt med olie og krydderier og bagt sprøde i ovnen ved 200 grader.
Foto: Sara B. Clausen. |
Kyllingen lægges i marinade nogle timer før tilberedning. Rør alle ingredienser sammen og vend kyllingen godt deri. læg i en beholder med låg i køleskab.
Skær kartofler i både og vend med olie, salt og de ønskede krydderier. Sæt i en 200 grader varm ovn.
Snit salaten og klargør grøntsager. Rør karrydressingen sammen. Steg bacon og lad det dryppe af på køkkenrulle.
Grill eller steg kyllingen på en pande. Ca. 10 min. ialt. Lad hvile lidt med staniol over, inden den skæres i skiver.
Rist brødet let og smør karrydressing på begge stykker. Kom salat på bunden, kylling, rødløg, bacon og agurk samt lidt basilikumblade, klap sammen. Server med bådkartofler.
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Mums elsker culbsandwich, simpelthen gudemad :)
SvarSletEnig det smager skøøønt :-)
Slet