Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser ca. 20 stk.
500 ml. koldt vand
15 g. gær
1 dl creme fraiche 5 % eller andet lignende produkt.
1 spsk. honning el. sirup
2 tsk. salt
300 g. rugmel (er selv glad for Änglemarks øko. version)
400 g. hvedemel
Rør gæren ud i den kolde vand og tilsæt creme fraiche, salt og honning. Rør derefter de to typer mel i ig rør dejen godt igennem. Lad hæve natten over tildækket i køleskab. Næste morgen, formes bollerne med to skeer der ind i mellem dyppes i vand og sættes på plade med bagepapir. Bages ved 200 grader i ca. 15-20 min.
Foto: Sara B. Clausen. |
Super gode sunde boller.
SvarSletTAK.
Velbekomme og Tak, kan også rigtig godt lide dem selv :-) Kh Sara
Slet