lørdag den 19. maj 2012

Rucolasalat med champignon, rødløg, parmesanflager og vaniljeolie.

Foto: Sara B. Clausen

Er lige kommet hjem fra nogle dejlige dage i det fynske og har derfor ikke lavet det vilde mad i dag, som tilbehør til aftensmaden i dag, lavede jeg dog denne enkle men gode salat af hvad jeg havde liggende i køleskabet.
Det smagte skønt. Vaniljeolien som jeg brugte kan du finde opskriften på her.

4 pers:

1 bundt rucola
500 g, faste champignon i tynde skiver
1 finthakket rødløg
parmesanost
Salt og peber
Vaniljeolie

Rens og skyl salaten godt. Tør den og placer i et fad. Rens champignonerne og skær dem i fine tynde skiver, fordel over salaten. Hak rødløget i fine ter og drys over. Drys med salt og peber og dryp vaniljeolie over. Skær spåner af parmesanosten hen over.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar