torsdag den 24. november 2011

Spaghetti al tonno

Foto: Sara B. Clausen


Det her ret er bare en klassiker, enkel, billig og velsmagende, Tun, kapers og tomat, det er bare noget der fungerer sammen!

4 pers.

3-4 skalotteløg
2 fed hvidløg
2 dåser god tun i vand
1 dåse fl. hakkede tomater
2 dl hvidvin
4 spsk hakkede kapers
2 spk tomatkoncentrat
½-1 tsk chiliflager
salt og peber
En god håndfuld Persille, hakket.

Fuldkornsspaghetti
revet parmesanost

Hak løg og hvidløg og svits det i lidt olie, tilsæt hvidvin og tomater, også koncentrat, samt krydderier. Lad simre 10 min. Tilsæt den drænede tun, kapers og persille lad simre i 10 min. mere. Kog imens fuldkornsspaghetti i passende mængde.Vend spaghettien i saucen og server med revet parmesanost.


2 kommentarer:

  1. Uhmm, det tror jeg snart at vi skal have :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Ja, den kan i hver fald anbefales :-) God weekend,
    Kh Sara

    SvarSlet