Foto: Sara B. Clausen |
Det her ret er bare en klassiker, enkel, billig og velsmagende, Tun, kapers og tomat, det er bare noget der fungerer sammen!
4 pers.
3-4 skalotteløg
2 fed hvidløg
2 dåser god tun i vand
1 dåse fl. hakkede tomater
2 dl hvidvin
4 spsk hakkede kapers
2 spk tomatkoncentrat
½-1 tsk chiliflager
salt og peber
En god håndfuld Persille, hakket.
Fuldkornsspaghetti
revet parmesanost
Hak løg og hvidløg og svits det i lidt olie, tilsæt hvidvin og tomater, også koncentrat, samt krydderier. Lad simre 10 min. Tilsæt den drænede tun, kapers og persille lad simre i 10 min. mere. Kog imens fuldkornsspaghetti i passende mængde.Vend spaghettien i saucen og server med revet parmesanost.
Uhmm, det tror jeg snart at vi skal have :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Ja, den kan i hver fald anbefales :-) God weekend,
SvarSletKh Sara