Foto: Sara B. Hansen. |
Jeg kan godt lide at blande det med danskvand fra min sodastream og masser af isterninger og evt. lidt mynte som både pynter og smager dejligt.
Det har fin ren smag af bær og blandes ca. 1:3 men prøv dig frem. Min erfaring er at det er meget individuelt, hvor stærk en koncentration man foretrækker.
Tip: Smager også rigtig skønt blandet med gin og tonic water og isterninger naturligvis ;)
Foto. Sara B. Hansen |
Ingredienser ca. 1,5 liter:
500 g. rabarber i mindre stykker
500 g. hindbær
4 dl. rørsukker
1 vaniljestang, korn + Stængel
1, 2 liter vand
Foto. Sara B. Hansen |
Rens og skær rabarber i mindre stykker og kom i en gryde sammen med hindbær, sukker, vaniljekorn + stængel. Hæld vandet over.
Lad koge op og simre stille og roligt i ca. 15 min. Hæld den varme saft gennem en fintmasket si ned i en kande. Hæld den efterfølgende, via tragt, på helt rene og skoldede, flasker og opbevar saften køligt.
Holder uden problemer nogle uger på køl. Holdbarheden kan forlænges hvis man bruger Atamon.
Find også SARAS MADUNIVERS på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar