Foto: Sara B. Hansen. |
Jeg er selv helt pjattet med dem og synes næsten at de kan bruges som snack :-)
De er billige, nemme at lave og kan holde sig i mindst 14 dage på køl, så lab bare en god portion nu du er i gang. Det smager også skønt med lidt chili ved, Rosmarin eller måske citrusskal, bare leg med det og find lige din favorit.
Ingredienser:
Ca. 400 g. gulerødder i tynde skiver
2 spsk. ingefær, skrællet og hakket fint
2 dl. vand
2 dl. eddike
1½ - 2 dl. rørsukker
10 -15 peberkorn evt. både sorte og røde
1 tsk. havsalt
Skær gulerødder i tynde skiver og rens og hak ingefæren. Bland Ingefær,sukker, vand, eddike, peberkorn og salt og giv det et opkog. Kom gulerødder i et rent og skoldet patentglas.
Hæld den varme lage over gulerødderne og luk låget.
Hæld den varme lage over gulerødderne og luk låget.
Lad trække i nogle timer og gerne 1 døgns tid inden servering.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar