Foto: Sara B. Hansen. |
En dejlig og sommerlig ret som er let at lave.
Ingredienser 4 personer:
800 g. benfri kals med skind
1½ spk. salt
friskkværnet peber
1½ spk. sukker
1 spk. tørrede dildspidser
1 citron saften (eller en hel lime)
Skær med en skarp kniv snit med ca. 2 cm mellemrum langs hele laksesiden og gør det samme på den anden led men pas på ikke at skære mere end et 1½ -2 cm dybt snit. Du må ikke skære helt ned til skindet.
Bland salt, sukker, peber og dild sammen og gnid det på laksesiden. Lad laksen ligge i 30 min.
Tør laksen godt af , klem lidt citron over og placer skiver ovenpå laksen og læg den på grillen med skindsiden nedad- brug evt. en foliebakke.
Luk låget henover grillen og lad grille i 12-15 min. Temp. skal være 60 grader.
Server med det ønskede tilbehør.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar