lørdag den 28. april 2018

Helstegt svinemørbrad dryppet med med urteolie med citron og chili.



Foto: Sara B. Hansen.
Denne svinemørbrad er lavet Sousvide og efterfølgende grillet af på en varm grill og inden servering dryppet med en god olivenolie rørt med urter, chiliflager samt citron skal og saft.
Har du ikke mulighed for at tilberede sousvide kan den naturligvis også tilberedes på almindelig vis.

Vi fik den med denne gode Middelhavsinspireret salat med grillet peberfrugt og feta.


Foto: Sara B. Hansen.

Ingredienser 4 personer.

2 svinemørbrad, rense for hinder
Salt og peber
3 tsk. tørret timian

Urteolie:
5 spsk. olivenolie
1 lille håndfuld kørvel, hakket fint
7 basilikumblade, hakket fint
2 tsk. citronskal, hakket fint
½ tsk. chiliflager
Salt og peber
2 tsk. citronsaft

Bland olie og de øvrige ingredienser og lad trække.

Den rensede mørbrad krydres med salt og friskkværnet peber og timian og vakuumpakkes. Skal have 1 time i vandbad ved 58 grader. Efterføgende duppes den tør og grilles på en meget varm grill. Lad hvile lidt inden skæres i tykke skiver.

Foto: Sara B. Hansen.

Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar