Foto: Sara B. Hansen. |
Har du ikke mulighed for at tilberede sousvide kan den naturligvis også tilberedes på almindelig vis.
Vi fik den med denne gode Middelhavsinspireret salat med grillet peberfrugt og feta.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 personer.
2 svinemørbrad, rense for hinder
Salt og peber
3 tsk. tørret timian
Urteolie:
5 spsk. olivenolie
1 lille håndfuld kørvel, hakket fint
7 basilikumblade, hakket fint
2 tsk. citronskal, hakket fint
½ tsk. chiliflager
Salt og peber
2 tsk. citronsaft
Bland olie og de øvrige ingredienser og lad trække.
Den rensede mørbrad krydres med salt og friskkværnet peber og timian og vakuumpakkes. Skal have 1 time i vandbad ved 58 grader. Efterføgende duppes den tør og grilles på en meget varm grill. Lad hvile lidt inden skæres i tykke skiver.
Foto: Sara B. Hansen. |
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar