onsdag den 18. april 2018

Linguine med valnødder, tomat og basilikum.

Foto: Sara B. Hansen.
Onsdagens vegetarret blev denne skønne pastaret, som bare er så lækker! Som det ofte er tilfældet, handler det om få gode råvarer - en rigtig "simple & good" ret.
Den kan dog sagtens pimpes op til en gæsteret også og serveres  med et køligt glas hvidvin til og så er den tilmed hurtig at få på bordet!


Foto: Sara B. Hansen.
Ingredienser 4 personer:

40 g. pinjekerner
140 g. valnødder
2 fed hvidløg
3 spsk. god olivenolie
Friskkværnet peber
1 lille tsk. havsalt
2 spsk. rasp
8 små cocktailtomater i kvarte
2 dl. fløde
1 dl. vand
1 stor håndfuld friske basilikumblade
½ dl. friskrevet parmesanost + ekstra til servering

Desuden:
1 pakke tørret Linguine eller frisk (kogt efter anvisning på pakken)

Foto: Sara B. Hansen.

Rist pinjekernerne på en tør pande. Blend dem sammen med valnødder, hvidløg,olivenolie og salt ikke helt fint, der må gerne være lidt grove stykker tilbage. Bland raspen i nødderne.

Kog fløde og vand forsigtigt op og vend nøddeblandingen i samt revet parmesanost. Smag evt. til med yderligere peber/salt.

Kog Linguine efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og vend med saucen og de kvarte tomater og garner med basilikumblade. Server med ekstra parmesanost.

Foto: Sara B. Hansen.

Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.



Foto: Sara B. Hansen.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar