Foto: Sara B. Hansen. |
Den kan dog sagtens pimpes op til en gæsteret også og serveres med et køligt glas hvidvin til og så er den tilmed hurtig at få på bordet!
Foto: Sara B. Hansen. |
40 g. pinjekerner
140 g. valnødder
2 fed hvidløg
3 spsk. god olivenolie
Friskkværnet peber
1 lille tsk. havsalt
2 spsk. rasp
8 små cocktailtomater i kvarte
2 dl. fløde
1 dl. vand
1 stor håndfuld friske basilikumblade
½ dl. friskrevet parmesanost + ekstra til servering
Desuden:
1 pakke tørret Linguine eller frisk (kogt efter anvisning på pakken)
Foto: Sara B. Hansen. |
Rist pinjekernerne på en tør pande. Blend dem sammen med valnødder, hvidløg,olivenolie og salt ikke helt fint, der må gerne være lidt grove stykker tilbage. Bland raspen i nødderne.
Kog fløde og vand forsigtigt op og vend nøddeblandingen i samt revet parmesanost. Smag evt. til med yderligere peber/salt.
Kog Linguine efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og vend med saucen og de kvarte tomater og garner med basilikumblade. Server med ekstra parmesanost.
Foto: Sara B. Hansen. |
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar