Foto: Sara B. Hansen |
Ingredienser 4 personer:
Ingefær panna cotta:
4 dl. fløde
2 blade husblas
½ dl. rørsukker
1 tsk. stødt ingefær
Korn fra 1 fed vaniljestang
Limesirup:
1 dl sukker
½ dl vand + 3 spsk. vand
Revet skal og saft af en lime, ubehandlet
Desuden: Blåbær og evt, jordbær til servering
Foto: Sara B. Hansen |
Limesirup:
Kom sukker og ½ dl vand i en gryde og kog det til det er lysebrunt. tilsæt de 3 spsk. vand og rør rundt. Tilsæt limesaft og skal. Tag af varmen. Juster evt. med mere vand når den er blvet kold, hvis den er for tyk.
Panna cotta:
Læg husblas i koldt vand i 10 min.
Kog fløden op sammen med vaniljekorn, ingefær, samt sukker. Pres væden af husblas og opløs den i den varme fløde. Fordel i 4 forme og lad dem stå på køl indtil servering.
Ved anretning køres en skarp kniv rundt langs kanten på panna cottaen og formen dyppes i varmt van, herefter vendes den ud på serverings tallerken.
Kom limesirup over og pynt med bær.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar