Foto: Sara B. Hansen. |
Kokosbund:
125 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
180 g. brun farin
80 g. kokosmel
125 g. smeltet smør
1 dl. kogende vand
Salty caramel:
1 dåse kondenseret mælk
1 spsk. smør
½ tsk. vanilje
½ - 1 tsk. salt
2 spsk. sirup
Topping:
150 g. smeltet mørk chokolade.
2 spsk. smør
Foto: Sara B. Hansen. |
Rør kokosmel, hvedemel, sigtet bagepulver, brun farin og smeltet smør sammen. Tilsæt kogende vand og rør dejen sammen. Kom i en lille bradepande gerne 18 x 25 cm.
Bag ved 180 grader grader i 15 - 20 min. Tag ud og lad køle, den sætter sig når den bliver afkølet.
Kom kondenseret mælk og øvrige ingredienser i en lille gryde og lad det koge ved mellem varme. Rør hele tiden, så det ikke brænder på. Efter ca. 15 min. begynder den at ændre konsistens, samle sig og bliver mere gylden. Hæld over den afkølede kage og bag kagen i yderlige 15 min.
Lad nu kagen køle helt af. Smelt hakket mørk chokolade og smør over vandbad. Fordel over kagen. Lad køle til chokoladen er fast. Minimum 3 timer.
kagen kan nu skæres i passende stykker og serveres.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar