tirsdag den 27. februar 2018

Pasta med flødesauce med tun,friske tomater, kapers og lime.

Foto: Sara B. Hansen.
Når man kommer sent hjem og ikke orker at skulle handle, så er det godt at kunne improvisere over hvad der er til rådighed her og nu. Til aften nød vi derfor denne variant af en pastaret som vi er glade for herhjemme og som altså er både hurtig, nem og lækker og også billig..... ;-)

Ingredienser 3-4 personer:

2 skalotteløg, finthakket
2 dåser tun ( jeg forestrækker den i olie selv som jeg synes har mere smag)
2 spsk. kapers
2 fed hvidløg, presset
3 store tomater. hakket
2 dl. vand
1½ dl. fløde
1 spsk. oregano
1 spsk. basilikum
1 lime, saften ( citron er også fint så bare en ½)
Evt. 1 håndfuld sorte  oliven i skiver

Tilbehør:

Frisk revet parmesanost

1 pakke spaghetti eller anden pasta

Foto: Sara B. Hansen



  • Svits løg og hvidløg i olivenolie i 2-3 min.
  • Tilsæt de hakkede tomater og vandet lad simre 3 min. 
  • Tilsæt fløde og krydderier rør sammen.
  • Tilsæt tun, kapers og saften fra en lime.
  • Varm igennem og smag til med salt peber og kom oliven i.
  • kog pasta efter anvisning.
  • Server med frisk revet parmesanost til og evt. lidt ekstra lime.

Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar