Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 3-4 personer:
2 skalotteløg, finthakket
2 dåser tun ( jeg forestrækker den i olie selv som jeg synes har mere smag)
2 spsk. kapers
2 fed hvidløg, presset
3 store tomater. hakket
2 dl. vand
1½ dl. fløde
1 spsk. oregano
1 spsk. basilikum
1 lime, saften ( citron er også fint så bare en ½)
Evt. 1 håndfuld sorte oliven i skiver
Tilbehør:
Frisk revet parmesanost
1 pakke spaghetti eller anden pasta
Foto: Sara B. Hansen |
- Svits løg og hvidløg i olivenolie i 2-3 min.
- Tilsæt de hakkede tomater og vandet lad simre 3 min.
- Tilsæt fløde og krydderier rør sammen.
- Tilsæt tun, kapers og saften fra en lime.
- Varm igennem og smag til med salt peber og kom oliven i.
- kog pasta efter anvisning.
- Server med frisk revet parmesanost til og evt. lidt ekstra lime.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar