lørdag den 3. februar 2018

Mascarponecreme med citron og kokosfløde.

Foto: Sara B. Hansen
Lidt foreskellige rester inspirerede mig til at lave denne dessert og den blev bare så god! det er helt sikkert ikke sidste gang.
Bemærk opskriften her er kun til to personer, men der kan selvfølgelig bare ganges op.

Foto: Sara B. Hansen

Ingredienser:

100 g. mascarpone
1½ spsk. rørsukker
Saft og skal af en citron
½ tsk. vanilje (min er hjemmelavet og ret kraftig i smagen så måske lidt mere)
1 dåse kokosmælk (ikke light)
3 Digestivekiks.

Pynt:
1 spsk. hakkede pistacienødder
1 spsk. hakket chokolade
Lidt citronskal


  1. Rør Mascarpone med sukker, vanilje, samt skal og saft fra citron.
  2. Pisk den stive del af kokosmælken til en flødelignende konsistens.
  3. Vend lidt af gangen og med lette bevægelser ca. 2 dl. af kokosfløden sammen med mascarponecremen.
  4. Knus Digestivekiksene og fyld i bunde af serveringsglassene.
  5. Fordel mascarpone-& kokosflødecremen i glassende.
  6. Hak chokolade og pisatcienødder og drys over.
  7. Sæt på køl indtil servering. 

Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.

Foto: Sara B. Hansen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar