Foto: Sara B. Hansen |
Bemærk opskriften her er kun til to personer, men der kan selvfølgelig bare ganges op.
Foto: Sara B. Hansen |
Ingredienser:
100 g. mascarpone
1½ spsk. rørsukker
Saft og skal af en citron
½ tsk. vanilje (min er hjemmelavet og ret kraftig i smagen så måske lidt mere)
1 dåse kokosmælk (ikke light)
3 Digestivekiks.
Pynt:
1 spsk. hakkede pistacienødder
1 spsk. hakket chokolade
Lidt citronskal
- Rør Mascarpone med sukker, vanilje, samt skal og saft fra citron.
- Pisk den stive del af kokosmælken til en flødelignende konsistens.
- Vend lidt af gangen og med lette bevægelser ca. 2 dl. af kokosfløden sammen med mascarponecremen.
- Knus Digestivekiksene og fyld i bunde af serveringsglassene.
- Fordel mascarpone-& kokosflødecremen i glassende.
- Hak chokolade og pisatcienødder og drys over.
- Sæt på køl indtil servering.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar