Foto: Sara B. Hansen. |
Jeg fandt en bakke portobellosvampe som var sat ned til 10 kr. selvom de intet fejlede og så havde jeg lidt forskellige rester som blev kombineret i denne skønne og vegetariske ret. Du kan bruge det som tilbehør eller hovedret- alt efter hvad du serverer til.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 personer:
4 portobellosvampe
2 skalotteløg
1 rød chili, finthakket u. kerner
2 kviste rosmarin
1/4 knoldselleri, groftrevet
1 dl. fløde
1 tsk. Herbamare grøntsagsbouillon
1 fed hvidløg, finthakket
Salt og peber
friskrevet parmesan
Start med at rense svampene, skær stokken ud og trim kanterne- gem alt det du skærer fra incl. stokke. Hak det groft. Hak løg, hvidløg, rosmarin samt chili.
Skræl og riv knoldsellerien groft. Svits løg og svamperester i lidt olivenolie i nogle min. tilsæt rosmarin, chili samt knoldselleri og steg 3-4 min.
Hæld fløden over og lad det simre, Smag til med salt og peber og vend lidt parmesan i. Fordel i svampene og rive lidt mere parmesan over.
Bag svampene i en 200 grader varm ovn i 15-20 min. De skal være lidt gyldne ovenpå.
Foto: Sara B. Hansen. |
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar