Foto: Sara B. Hansen |
Foto: Sara B. Hansen |
Ingredienser 6 pers:
500 g. hakket fasan med bacon (alt. andet vildtkød)
1 finthakket bananskalotteløg
2 tsk. salt
5 knuste enebær
1 tsk. allehånde
Friskkværnet peber
1 æg
1 dl. valnødder, grofthakket
3 kviste rosmarin
½ dl. rasp
1 pakke bacon
Sauce:
3 dl. vildtfond
1 dl. fløde
Salt og peber
evt. 2 tsk. ribs eller druegelé
1½ tsk. maizena rørt med en smule vand.
Spidskålssalat:
1 lille spidskål fintsnittet
1 æble i tern
1-2 appelsiner i tern
1 håndfuld valnødder, hakket groft
Dressing:
3 spsk. creme fraiche
1 lille håndfuld lyse rosiner
saften af ½ citron
2 tsk. sukker
salt og peber
Tilbehør derudover: Tranebærsovs, kartofler
Foto: Sara B. Hansen |
Rør fasanfarsen med salt og de øvrige ingredienser, smør et ildfast fad med olie og kom farsen over formet som et aflangt brød.
Herefter lægges bacon på "taglagt". Bages 25 min ved 200 grader. Herefter blandes fond og madlavnings fløde og hældes ved og der skrues ned på 180 grader. Bages færdigt i yderligere 20 min.
Vend rodfrugterne med olivenolie og salt i et ildfast fad og bag dem i ovnen til gennembagt og sprøde.
Hæld saucen fra kødet gennem en sigte ned i en gryde og smag den til med salt, peber og gele. Jævn den hvis det ønskes.
Snit og skær ingredienser til salaten og rør dressingen sammen. bland det lige inden servering.
Foto: Sara B. Hansen |
Find mig også på Facebook.
Foto: Sara B. Hansen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar