Foto: Sara B. Hansen |
Server med en skud friskrevet parmesanost og noget lækkert brød til. Hvis du ikke vil have suppen så spicy, så kan du udelade at bruge chili.
Ingredienser 4 personer:
2 løg, hakket
1 rød chilifrugt u. kerner, hakket
3 små gulerødder i tynde skiver
200 g. Grønne ærter fra frost
1 spsk. oregano
1½ tsk. sukker
680 g. passata de pomodoro ca.= 6 dl. (passeret tomat på flaske)
1 lille dåse konc. tomat
1,5 liter grøntsagsbouillon
400 g. frisk tortelinni pasta fx. med ricotta og spinat
evt. 2 tsk maizena rørt ud i lidt vand
Tilbehør: flute/grovbrød evt. friskrevet parmesan
Foto: Sara B. Hansen. |
Tortellini samt og koger med så længe som angivet på pakningen. De frosne ærter skal bare have ca. 4 min. i den varme suppe. Smag til med lidt friskkværnet peber (salt er nok ikke nødvendigt grundet salt fra bouillon) og server med friskrevet parmesan samt brød til.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar