mandag den 29. februar 2016

Nem og lækker tomtatsuppe med tortellini.


Foto: Sara B. Hansen
Denne suppe er dejlig nem og smagfuld hverdags mad. Du kan lave den vegetarisk ved at vælge frisk tortelillini med fx. ricotta/spinat fyld og ellers kan du bruge lige den type frisk fyldt pasta du kan lide :-)
Server med en skud friskrevet parmesanost og noget lækkert brød til. Hvis du ikke vil have suppen så spicy, så kan du udelade at bruge chili.


Ingredienser 4 personer:

2 løg, hakket
1 rød chilifrugt u. kerner, hakket
3 små gulerødder i tynde skiver
200 g. Grønne ærter fra frost
1 spsk. oregano
1½ tsk. sukker
680 g. passata de pomodoro ca.= 6 dl. (passeret tomat på flaske)
1 lille dåse konc. tomat
1,5 liter grøntsagsbouillon
400 g. frisk tortelinni pasta fx. med ricotta og spinat
evt. 2 tsk maizena rørt ud i lidt vand

Tilbehør: flute/grovbrød evt. friskrevet parmesan


Foto: Sara B. Hansen.


Hak løget, fint og skær gulerødder i skiver samt hak chili. Svits grøntsagerne 4-5 min. i lidt olivenolie hæld grøntsagsbouillon ved og lad retten simre i ca. 20 min. Tilsæt sukker og oregano og kog suppen op igen, hvis du ønsker at jævne den en smule, så også de lidt yngre i familien kan være med uden at det løber ned af hagen, så kan du røre maizena ud i vand og tilsætte det bare så den får en smule tykkere konsistens :-)
Tortellini samt og koger med så længe som angivet på pakningen. De frosne ærter skal bare have ca. 4 min. i den varme suppe. Smag til med lidt friskkværnet peber (salt er nok ikke nødvendigt grundet salt fra bouillon) og server med friskrevet parmesan samt brød til.

Find mig også på FACEBOOK.


Foto: Sara B. HansenIngen kommentarer:

Send en kommentar