tirsdag den 23. februar 2016

Dadel & Abrikoskugler med mandler (glutenfri).

Foto: Sara B. Hansen.
Disse skønne kugler smager simpelthen så godt og ser samtidig rigtig fine ud. De er lavet med blandt andet mandler, abrikos og dadler og er trillet i kokos, lakrids og frysetørret hindbær.
De er den perfekte lille ledsager til kaffen og til at stille den lille lækkersult uden at være alt for usunde :-)

Foto: Sara B. Hansen.


Ingredienser ca. 25 stk:

150 g. dadler
70 g. abrikoser
150 g. mandler
2 spsk. kokosolie
1 spsk. flydende honning
1 tsk. vaniljekorn
5 spsk. kakao (usødet)
½ dl. friskpresset appelsinsaft

Drys:
Kokos
Frysetørret hindbær
Lakridspulver

Kom alle ingredienser til kuglerne i en blender og kør til en fin fast og formbar masse. Tril til kugler og vend dem i forskelligt drys så de bliver forskellige i udseende. Du kan sagtens bruge andet end det foreslåede fx. hakkede nødder eller andre frysetørrede ting som fx. jordbær, solbær.

Find mig også på: FACEBOOK.

Foto: Sara B. Hansen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar