lørdag den 28. november 2015

Fluffy banan brunch pandekager m. birkes.

Foto: Sara B. Hansen.
Weekendens morgenmad må gerne byde på lidt ekstra forkælelse og hvad er bedre end at sove længe lørdag morgen og hygge sig indendørs i varmen med et veldækket morgenbord, mens regnen stille siler uden for?
Pandekagerne her er sødet med banan og smager skønt, de har fået lidt blå birkes i dejen og bliver toppet med græsk yoghurt rørt med lidt vaniljekorn, honning og frugt. Dejen er tilsat en smule bagepulver, hvilket gør dem mere fluffy og tykke á la amerikanske pandekager.

Foto: Sara B. Hansen.

Ingredienser ca. 9 stk:

3 modne bananer
3 æg
½ tsk salt
½ tsk vaniljekorn
1½ dl havregryn
1 dl hvedemel
2 tsk. bå birkes
Kokosolie til stegning.

Tilbehør:
2 dl. græsk yoghurt rørt med vaniljekorn
Frugt fx. kiwi, mandarin,fersken eller blåbær.
Flydende honning.

Mos bananerne godt og pisk dem sammen med æg samt de øvrige ingredienser. Steg ca. 3 af gangen på en god pande i lidt kokosolie.

Foto: Sara B. Hansen.
Find mig også på FACEBOOK.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar