Foto: Sara B. Hansen. |
Pandekagerne her er sødet med banan og smager skønt, de har fået lidt blå birkes i dejen og bliver toppet med græsk yoghurt rørt med lidt vaniljekorn, honning og frugt. Dejen er tilsat en smule bagepulver, hvilket gør dem mere fluffy og tykke á la amerikanske pandekager.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser ca. 9 stk:
3 modne bananer
3 æg
½ tsk salt
½ tsk vaniljekorn
1½ dl havregryn
1 dl hvedemel
2 tsk. bå birkes
Kokosolie til stegning.
Tilbehør:
2 dl. græsk yoghurt rørt med vaniljekorn
Frugt fx. kiwi, mandarin,fersken eller blåbær.
Flydende honning.
Mos bananerne godt og pisk dem sammen med æg samt de øvrige ingredienser. Steg ca. 3 af gangen på en god pande i lidt kokosolie.
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar