lørdag den 25. juli 2015

Tortellini med kylling, rucola og peberfrugtpesto.

Foto: Sara B. Hansen.
Det her er altså en rigtig scoreret! jeg siger det bare, det er en nem måde at dupere ham eller hende du elsker og så er det faktisk så nemt at lave at jeg vil vove den påstand at det næsten ikke kan gå galt.
Få gode råvare i en lækker kombination slår sjældent fejl. Det er oven i købet også en hurtig, flot og smagfuld ret...hvad mere kan man næsten ønske sig??


Opskrift til 4 personer:

Kylling:
4 flotte kyllingbrystfileter
Salt og peber
1 spsk. smør

Desuden:
400 g. frisk tortellini pasta( jeg ville have haft med svampe men der var kun spinat og ost)
1 lille fin squash ( de små smager bedst!)
1 bakke rucola, groft hakket.
evt. hvidløgssalt

Pesto:
1 glas grillede peberfrugter i olie
50. g. pinjekerner
1 fed hvidløg
1 fed hvidløg
1 dl. groft revet parmesanost
peber
evt. lidt salt

Start med pestoen; kom alle ingredienser i en foddprosessor (incl. olien som  de grillede peberfrugter ligger i) og kør det til en galt homogen masse. smag til med sat og peber og lad trække mens du forbereder resten.

Skyl rucolaen og slyng vandet fra. Skær squashen i kvarte stykker. Kyllingen krydres på begge sider med salt og peber og brunes efterfølgende ca. 4 min på hver side i smør til den er gylden. Kommes i et ildfast fad og sættes ca. 25 min.midt i ovnen ved 150 grader. Kernetemp skal være 68 grader.

Imens steger du squashen på panden, tilsæt evt. lidt ekstra smør og olie, smag til med salt og peber og evt. lidt hvidløgssalt. Sæt til side,
Kog tortellini pasaten efter anvisning på pakken. Dræn vandet fra v.h.a. dørslag. Kom tilbage i gryden. Vend med grofthakket rucola, squash og 3 spsk. peberfrugtpesto. Vend det hurtigt sammen og anret på tallerkenen med kyllingfileten over ( evt. skårt i en vifteform) og klatter af peberfrugtpesto omkring. Server straks.

Find mig også på FACEBOOK.

Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar