søndag den 26. juli 2015

Sprødt rugbrødsdrys med kokos.


Foto: Sara B. Hansen.
Dette sprøde drys er meget populært herhjemme og smager fantastisk på dit favorit morgenmads mejeriprodukt - hvad enten det er skyr, græsk youghurt, A38 eller andet.....men prøv den også i desserter hvor det f.eks fint kan erstatte sukkerraspen i en æblekage eller hvad med at prøve det på koldskålen?
.....det får hurtigt ben at gå på! 

Foto: Sara B. Hansen.

Sprødt rugbrødsdrys et stort glas:

10 skiver fuldkornsrugbrød ( rives i mindre stykker)
100 g. Hasselnødder eller mandler
3. tsk, Kanel
2 tsk vaniljepulver ( ikke sukker men kun de sorte korn f.x. fra urtekram)
4. spk. Mørk kakao (usødet)
4 spk. Mørk rørsukker.

1½ dl. kokosmel

Rugbrøds drys: 

Det hele, på nær kokosmel,  kommes i en foodprocessor/ evt.stor blender og køres til det har den ønskede grovhed, Nødderne må gerne stadig være i grove stykker. Blandes godt med kokosmelen og herefter fordeles det, i et lag, på to plader, beklædt med bagepapir. og bag det i ca. 20  min. ved 180 grader. Jeg plejer at tage det ud og vende det lidt undervejs. Det skal føles tørt. Køl helt af inden det opbevares i lufttæt beholder. 

Tip. prøv det i desserter som f.eks. denne BONDEPIGE MED SLØR (aktiver link ved at klikke på det :-)


Find mig også på Facebook.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar