lørdag den 30. maj 2015

Lækker spidskålsalat med granatæble.

Foto: Sara B. Hansen.
Her til aften fik vi denne salat som tilbehør til lidt grillet gris og den smagte simpelthen så godt at jeg straks må dele opskriften med jer :-) Den er super enkel- men smagen sidder bare lige i skabet!

Foto: Sara B. Hansen.

4 personer:

½ stort spidskål, snittet fint på mandolinjern
4 store gulerødder, groft revet
2 håndfulde bredbladet persille , hakket
1 granatæble, kernerne
4 spsk. citronolivenolie
1½ spsk. æblecidereddike
2 tsk. honning
Salt og peber
½ dl. honningristede solsikkekerner


Rens og snit spidskålen fint og riv gulerødderne groft og bland med  hakket bredbladet persille. Tilsæt  citronolivenolie, eddike, honning, salt og peber samt granatæblekerner og vend det hele godt.
Drys med solsikkekernerne.

Husk at du også finder mig på FACEBOOK.

Foto: Sara B. Hansen.

4 kommentarer:

  1. Jeg laver ofte en salat der ligner den meget.

    Her bruger jeg fint snittet spidskål, små æbletern og enter granatæblekerner eller tørrede tranebær.
    Jeg kommer ristede mandler og hørfrø på samt en dressing lavet af olivenolie, æblecidereddike og sirup.

    Smager godt til mange retter! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Mette det lyder også rigtig lækkert :-)

      Slet
  2. Super lækker salat, som hele familien spiste med velbehag. Flotte billeder og nem at følge dine opskrifter :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak jane, det er jeg rigtig glad for at høre :-) den er også blevet mægtig populær herhjemme hos os selv ! Kh Sara

      Slet