torsdag den 19. februar 2015

Rødbedesalat med æble og peberod.

Foto: Sara B. Hansen.
En super nem, lækker og sund salat som gør sig rigtig godt sammen med kylling, fisk eller hvorfor ikke til hakkebøffen?
Den kan også sagtens bruges ved frokostbordet serveret på et stykker rugbrød evt. ovenpå et stykke kødpålæg.
Brug lidt bredbladet persille og vend det i sammen med skyr eller måske lidt af det grønne fra en porre, alt efter hvad du lige har. Synes det får sådan en flot farve og elsker kombinationen af sødme fra æble og stærk peberrod.


Foto: Sara B. Hansen.

Ingredienser:

3 rødbeder, revet groft
2 æbler, revet groft
1½ -2 spsk. fintrevet frisk peberrod
1½ dl. skyr
hakket persille eller det grønne fra en porre snittet fint.
Salt og peber

Riv rødbede og æble groft og peberoden fint( måske skal du kun bruge 1 spsk. hvis du ikke kan lide det for stærkt) og vend det sammen med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber. Pynt med lidt grønt. 

Husk at du også finder mig på FACEBOOK.


Foto: Sara B. Hansen.

1 kommentar:

  1. Uhmmm, har lige købt både æbler og rødbeder- så her er en herligt frisk salat

    SvarSlet