onsdag den 25. februar 2015

Ovnbagt æggekage med masser af grøntsager.

Foto: Sara B. Hansen.
Aftensmaden i dag blev en lækker vegetarisk æggekage som er meget let at lave da den bages i ovnen. Brug de grøntsager du kan lide og har på lager. Den er også lækker i madpakken. Server gerne med salat og lækkert rugbrød til.Opskriften her er til 6 personer som hovedret.

Foto: Sara B. Hansen.


Ingredienser:

12 æg
Salt og peber
650 g. "kerteminde gøntsager" fra frost.
2 bundter forårsløg, hakket
1 rødløg
175 g. revet emmentaler
smør/olie
Rasp

Tilbehør:
Rucola, Rugbrød


Tænd ovnen på 175 grader,Pisk æggene sammen -krydres med salt og peber. Smør et ovnfast fad med smør og drys med rasp. Svits grøntsager i lidt olie. Tag af varmen og vend revet ost samt æggemassen i. Hæld i det smurte og dryssede ovnfaste fad og sæt i ovnen ca. 20 min. eller indtil den er fast. Server med lidt salat og rugbrød til.

Find mig også på FACEBOOK.

Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar