Foto: Sara B. Hansen. |
Desuden synes jeg at det smager godt smagt til med lidt salt og peber og citronolivenolie. Server den til en god bøf - Som Anne Knudsen siger " De tror det ikke, men det kan få den simpleste bøf og kartofler op at synge med englene" :-)
Foto: Sara B. Hansen. |
4 Personer:
4 gode kalvekoteletter
Salt/peber
Smør/ Olie
Æblepesto:
3 grønne granny smith æbler
1 stor håndfuld frisk basilikum
4 spsk. GOD olivenolie gerne med citron
Salt/peber
Tilbehør:
500 g. champignon
1 bakke cherrytomater
1 fed hvidløg
Salt, Peber
1 kilo kartofler
olie, krydderier
Foto: Sara B. Hansen. |
Skæl kartofler og skær dem i halve og lav ridser i dem med en skarp kniv uden at skære helt igennem. kom dem på en plade med bagepapir og pensel dem med olie krydret med lidt krydderier fx. salt/peber, chili, basilikum.Sæt i en 200 grader varm ovn og steg dem ca. 1 time til gyldne og sprøde. Jeg synes faktisk de bliver bedst som halve da de er mest sprøde.
Skræl æbler og fjern kernehus og kom i en blender (eller brug stavblender) sammen med de øvrige ingredienser og blend det til en jævn masse.
Rens champignon og skær de største i halve, svits i smør nogle min. ved god varme, tilsæt knust hvidløg og tomater og lad stege videre i ca. 5 min. Krydres med Salt og Peber.
Steg kalvekoteletterne som du først har krydret med salt og peber i olie/smør ca. 2-3 min oå hver side alt efter tykkelse. Lad hvile nogle min. inden du serverer med den lækre friske æblepesto over kalvekoteletten.
Find mig også på Facebook.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar