onsdag den 4. februar 2015

Fastelavn er mit navn boller vil jeg have.......

Så nærmer fastelavn sig og selvfølgelig skal der da laves en portion lækre hjemmelavede fastelavnsboller- det smager så godt og efter min mening meget bedre en de mest gængse fra bageren, så spar penge og hyg dig hjemme med familien og lav dem du bedst kan lide- her er lidt inspiration fra hvordan de kan se ud herhjemme hos mig.

Foto: Sara B. Hansen.


Det er blevet en tradition herhjemme med at lave fastelavnsboller i vinterferien- måske fordi man har lidt bedre tid da :-) Så ryger der et par poser i fryseren (uden pynt) til senere. De er hurtige at tø op, lune og så pynte når man har brug for dem og smager som nybagt.
Denne opskrift giver mindst 24 stk. lidt afhængigt af hvor store man laver dem. Herover ser du 

Skønne fastelavnsboller med cremefyld og skovbær-/marcipanfyld.

Klik HER for at finde opskriften.


Foto: Sara B. Hansen.

Fastelavnsboller i to varianter- marshmallow og chokolade samt creme. 

Find opskriften HER


Nedenfor er der en god variant til den traditionelle danske fastelavnsbolle. De smager rigtig skønt og måske lidt mere friske i smagen og så synes jeg også de ser ret fine ud. Jeg brugte mascarpone til fyldet. Er ikke den helt stor flødeostfan.Helt sikkert værd at prøve.

Finske fastelavnsboller- uhmmm!

Foto: Sara B. Hansen.

Find opskriften lige HER.

Sidst men ikke mindst får du opskriften på Meyers dejlige klassiske fastelavnsboller, der er nok til at dele ud af til hele vejen eller alle dine kollegaer :-)


Meyers Fastelavnsboller

Foto: Sara B. Hansen.

Opskriften finder du lige HER.

God fornøjelse og husk at du også finder mig på FACEBOOK.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar