torsdag den 4. december 2014

Lækre julehits i konfektskålen .

Så er det jo blevet December og i den anledning vil jeg gerne give nogle bud på nogle rigtige gode julegodter, som jeg selv holder af, så her en lille billedserie med link under hvert billede til opskriften - Håber i kan bruge det :-) og at I alle må nyde denne skønne forrebedelsesfase til julen.

Foto: Sara B. Hansen.

Panforte:


Panforte er en lækker italiensk konfektkage, som serveres i små stykker og drysses med flormelis. Man kan sagtens variere indholdet af nødder og tørret frugt alt efter ens præferencer. jeg lidt citrushonning og det smagte rigtig skønt. Virkelig dejlig konfekt.

http://sarasmadunivers.blogspot.dk/2012/12/italiensk-panforte.html



Foto: Sara B. Hansen.
Det ultimative konfektstykke:


Marcipan, nougat med ristede mandler og så marcipan igen - overtrukket med god mørk chokolade. MUMS!!!!

http://sarasmadunivers.blogspot.dk/2013/12/det-ultimative-konfektstykke.html


Foto: Sara B. Hansen.
 Lakrids Fudge:

Undskyld!! jeg håber I kan tilgive mig at jeg bringer denne opskrift for den er simpelthen urimelig god og så svær at holde fingrene fra. Jeg har altid haft en svaghed for fudge (særlig lakrids) men synes at at den man køber er lidt for hård,tør og gammel. Denne her er så frisk og lækker og næsten smelter på tungen. U will love it.

http://sarasmadunivers.blogspot.dk/2013/03/lakrids-fudge.html
Foto: Sara B. Hansen.
 Bountykugler:

Ingen jul uden disse lækre konfektkugler, der smager som Bountychokolade. I har sikkert alle set hjemmelavet bounty opskrifter og dette er bare en lidt mere julet variant- de smager mega godt og er et sikkert hit i konfektskålen! Der er i hver fald flere herhjemme der finder dem stærkt vanedannende.

http://sarasmadunivers.blogspot.dk/2013/12/et-hit-i-konfektskalen-bountykugler.html


Foto: Sara B. Hansen.
 Fabelagtige Dadel og kokoskonfekt:

Denne lækre konfekt er nem at lave og man kan sagtens variere lidt alt efter hvilke nødder og tørret frugt man har i huset. Dadler er gode at bruge og kan både være de friske u.sten som jeg brugte eller de mere almindelige. Desuden kan man udskifte tranebær med abrikoser, tørrede jordbær blåbær, rosiner eller lign. Et par spiseskefulde af siruppen kan istedet være en kaffesirup med smag af fx. hasselnød eller vanilje eller måske lakridssirup for at give den et lille twist. Det er op til varelager og fantasi.

http://sarasmadunivers.blogspot.dk/2012/12/fabelagtige-dadel-og-kokoskonfekt.html


Foto: Sara B. Hansen.
Pebermyntepastiller:

Denne enkle opskrift med ganske få ingredienser er faktisk ret dejlig sammen med alt det andet konfekt der serveres til jul- pebermynten frisker ligesom lidt op og smelter på tungen, det kan jeg godt lide.

http://sarasmadunivers.blogspot.dk/2012/12/pebermyntepastiller.html

Foto: Sara B. Hansen.
Fyldte chokolader med karamel:


Super lækre og vildt vanedannende chokolader i topkvalitet.

http://sarasmadunivers.blogspot.dk/2013/12/fyldte-chokolader-med-karamel.html



Find mig også på FACEBOOK

1 kommentar:

  1. Uhh med fristelser!
    Har du set at MadbloggerUdfordringen har en udfordring der handler om Nordisk Jul lige nu??

    Hilsen La Cucina Nada/MadbloggerUdfordringen

    SvarSlet