Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 personer:
Kødboller:
500 g. friskhakket kalv/flæsk
1 æg
2 spsk. rasp
4 spsk. mælk
2 skalotteløg, revet
1 pakke bacon i skiver, stegt
Salt og peber
1 lille håndfuld frisk timian, hakket
Tomatsauce:
15 små cherrytomater, skåret i tern
1 skalotteløg, finthakket
2 dl. pureret tomat (flaske)
2 spsk. friskhakket timian
Salt og peber
1½- 2 tsk. honning
Tilbehør: 500 g. brune markchampignon, renset skåret i kvarte og burnet i smør, smagt til med salt og peber.
1 lille pose frosne bønner, kogt ca. 6-8 min i saltet vand
Friskrevet parmesan
400 g. øko. Rugpasta Il fornaio tagliatelle
Foto: Sara B. Hansen. |
Steg baconskiver sprøde og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Bland æg, rasp og mælk i en skål, tilsæt kødet og de øvrige ingredienser,den sprøde bacon skal hakkes eller knuse i farsen, bland det hele godt. Form små kødboller og steg dem sprøde i en blanding af smør og olie. Sæt til side.
Lav tomatsaucen, Hak løget fint og svits i lidt olie/smør- tilsæt de friske tomater og lad dem svitse godt under omrøring, tilsæt salt, peber, timian og honning samt pureret tomat , lad simre 15 min.
Svits champignon i smør og krydder dem dem salt og peber. Kog bønner og pasta. Server med friskrevet parmesan.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar