Foto: Sara B. Hansen. |
Der er meget andet der kan bruges sesamfrø er f.eks også godt. Men jeg valgte at bruge kokosmel blandet med paprika, salt, peber og lidt gyroskrydderi, stegte dem i ovnen og de blev drønlækre og møre. Billedet er taget i dårlig belysning og gør måske ikke helt retten så indbydende som den var i virkeligheden- men prøv alligevel :-)
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 6 pers:
14 kyllinglår
2½ dl kokosmel
2 tsk. røget paprika
2 tsk. alm. paprika
2 ttsk. gyroskrydderi
salt og peber
2 æg
4 spsk. mælk
Tilbehør: Blandet salat og røsti
Befri kyllinglårene for skindet. Pisk æg og mælk sammen i en skål. Vend kokosmel med krydderier i en anden skål. Dyp kyllinglårene i æggeblandingen og vend dernæst godt i kokosmelet. Placer på en ovnplade med bagepapir. Bages 50-60 min i en 200 grader varm ovn, til gyldne og sprøde. Server med salat og evt. kartofler.
Find mig også på Facebook.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar