Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser:
50 g. gær
1 tsk. salt
1½ -2 tsk. økologisk honning
1 dl. creme fraiche 5%
6 dl. lunken vand
50 g. smeltet smør
600 g hvedemel
300 g. fuldkornshvedemel
Foto: Sara B. Hansen. |
Rør gæren ud i lidt af den lunkne vand og tilsæt efterfølgende, creme fraiche, resten af vandet, honning, salt, smør og melet æltes i lidt af gangen. Lad hæve 1 time.
Form boller og sæt på plader med bagepapir. Dyp stemplet i mel og pres det ned i dejen. Lad nu bollerne håve 30 min. Bollerne pensles med vand og srysses med lidt mel.Bages derefter i 15 min.ved 200 grader.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Stemplet har jeg fundet her ved Bagetid.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar