Foto: Sara B. Hansen. |
Det blev også til en lille take away box, som min dejlige mand kan have med sig på nattevagt, man fortjener at blive lidt forkælet når man skal det!
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 6 personer:
2 løg i halveret og skåret i tynde skiver
1 stort spidskål, fintstrimlet
500 g. hakket magert oksekød
1½-2 spsk. karry (gerne lidt stærk madras karry)
1 tsk. chiliflager
1 tsk. spidskommen
1 tsk. hvidløgspulver eller et frisk fed hvidløg
1 pose øko wok blanding fra frost 400 g. ( Rema 1000 har en god en)
1 dl. soja
Salt og peber
1 pakke fuldkornsnudler (250 g).
Olivenolie til stegning.
Tilbehør : Gode ristede salte peanuts evt. sød chilisauce
Foto: Sara B. Hansen. |
Start med at svitse løgene i lidt olivenolie i en god stor gryde eller sauterpande, kom karry ved og brænd det lidt af. Tilsæt det hakkede oksekød og brun det sammen med karry og løg. Tilsæt chili, peber, spidskommen samt hvidløgspulver eller et knust fed. Kom den fintsnittede spidskål ved og vend den rundt. Hæld soja ved. Lad det snurre under låg i ca. 5 min. rør ind i mellem. Tilsæt wokblanding lad stege med i 5 min. Smag til med salt og peber. Kog nudler efter anvisning på pakken og dræn vandet fra. Vend nudlerne godt sammen med karrykålsblandingen. Server drysset med sprøde peanuts og chilisauce.
Find mig også på Facebook.
Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
Lavede din karrygryde i går aftes (i et forsøg på at få mere fuldkorn og grønt i børnene på hhv 8 og 10 år). Alle syntes det var lækkert og Manden udråbte det til sin nye livret! Så tak for en god opskrift! :-)
SvarSletKære Pernille
SletVelbekomme og mange tak for din feed back, hvor er det dejligt at høre at retten også vækker glæde hjemme hos jer.
Kh Sara
Min mand er også fan, lækker ret
SvarSletDejligt at høre, det ser ud til at det er en ret med mandetække 😄Eller måske bare en ret som familien kan samles om og de fleste godt lide.
SletMin mand er også fan. Lækker ret
SvarSlet