Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser:
Konfektmassen:
2 dl. paranødder
15 friske dadler (stenen fjeres)
150 g. tørrede kerner
50 g. kokosflager
2 spsk. babobabpulver ( kan købes på nettet)
1 tsk. vaniljekorn
3 spsk. kakao
1 dl. appelsinsaft
Pecankrokant:
150 g. hvid sukker
80 g. pecannødder ( eller andre nødder)
Foto: Sara B. Hansen. |
Smelt sukker på en pande til det er en gylden karamel. Kom pecannødder i og rør dem rundt i karamelmassen. Hæld straks ud på bagepapir og lad køle. Hak dem i en blender så de er tilpas, ikke for grove men heller ikke rent pulver.
Kom alle ingredienser til konfektmassen i en fooprocessor og kør massen til den er jævn og sammenhængende. Tril kugler af massen, fugt evt. hænderne let undervejs. Rul dem i den gyldne pecankrokant eller kosmel/ hakkede nødder. Opbevares på køl i en beholder og smager bedst kolde.
Du kan læse meget mere om Babobab frugt pulver på linket HER.
Find mig også på FACEBOOK
Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar