Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
6oo g. kartofler, tern
5 gulerødder, skiver
2 løg I tern
2 fed hvidløg, presset
2½ dl frosne ærter
1 liter vand
4 spsk. flydende grøntsagsbouillon
1 dåse kokosmælk
2 spsk. tomatkoncentrat
2 dl. couscous
Salt og peber
1½ spsk. karry
Lidt olie evt. kokosolie
Svits løgene nogle minutter I lidt olie I en god stor gryde. Tilsæt karry og brænd den af inden kartofler og gulerødder og lidt salt og peber tilsættes. Svits I yderligere nogle min. Tilsæt dernæst vand og flydende bouillon samt hvidløg. Lad simre ca. 15 min. Tilsæt kokosmælk, tomatkoncentrat, couscous og lad simre I yderligere 15 min. Tilsæt de frosne ærter, varm suppen igennem og smag til med salt og peber.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Uanset lokaliteterne, så ser suppen fristende delikat ud, en rigtig vinterlækkerbisken.
SvarSletOg den skal reproduceres i mit køkken, så nu skrev jeg den så ud.
Knus mor
Tak mor, er sikker på du vil synes om den :-) Knus Sara
SletJeg er kæmpe fan 😍 Og ligeså er min store landmand af en kæreste, så det må være ros med ekstra ros på :D
SvarSletTusind tak for din kommentar, det er dejligt at høre den falder i god jord hos jer begge og ja lidt dejligt at det også kan glæde en stor stærk landmand😉😊kh Sara
Slet