søndag den 21. september 2014

Gratinerede fuldkornstortillas med tomat og avokadosalat.

Foto: Sara B. Hansen.
Dejlig nem aftensmad i går, hvor resten af chili con carnen kunne bruges i disse gratinerede fuldkornstortillas. Det smagte skønt og er en god og nem måde at anvende en rest på.
Server gerne med familiens yndlings Tex Mex tilbehør tacosauce, chilisauce, jalapenos m.m.


Foto: Sara B. Hansen.

6 personer:

Tortillas:

En rest chili con carne eller halv portion af denne OPSKRIFT
8  fuldkornstortillas ( nogle spiser måske 2 ;-)
1 pose revet cheddar/mozzarella ( jeg brugte en light version)
1 rød frisk chili
Oregano

Avokadosalat:
6 store danske blommetomater
1 løg ( gerne rødløg)
2 modne avokadoer
½ agurk, halveret og kerner fjernet, skåret i skiver

Dressing:
Saften af ½ citron
1½ spsk.. olivenolie
1 -2 tsk. honning
Salt og Peber

Tortillas:
Placer en klat chili con carne på midten af hver tortilla, kom lidt af den revne ost over og fold dem sammen fra siderne så du får en firkant, placer med samlingen nedad i en bradepande med bagepapir.Læg dem tæt. Drys med ost, skær chilifrugten i tynde skiver og kom over sammen med oregano. Gratiner dem i ovnen ca. 8-10 min. ved 200 grader.

Salat: 
Skær Tomat i både og halver dem, fjern sten og skræl fra avokadoerne og skær dem i tern, skær rødløget i halve skiver og skær agurken, bland det hele lidt forsigtigt sammen (så avokadoerne ikke bliver for smattede) rør dressingen sammen og hæld over og server straks.


Foto: Sara B. Hansen.
Find mig også på FACEBOOK.

Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar