onsdag den 24. september 2014

En hyggelig bloggeraften med Urtekram og forfædrenes fuldkorn:-)

Foto : Sara B. Hansen.
I går var jeg til et hyggeligt arrangement på Østerbro sammen med andre madglade bloggere og Urtekram. Jeg er selv en stor fan af Urtekram og handler mange af deres produkter! Jeg kan lide det brede sortiment, de er innovative, har en klar holdning til kvalitet, sundhed og
økologi- uden at blive fanatiske. Så ligesom herhjemme, er der plads til både de sunde hverdagsprodukter og de lækre, lidt mere søde weekendprodukter. Herunder en æblekage lagt sammen med en chrunchy mysli.

Foto : Sara B. Hansen.


Foto : Sara B. Hansen.
Vi fik lejlighed til at høre og smage mange nyheder og dette efterår har Urtekram dømt det forædlede hvedemel med en stram glutenstruktur ude og i stedet sat fokus på Rug, emmer,enkorn, spelt, fuldkorn og havre med andre ord uforædlede kornsorter med højt indhold af kostfibre, vitaminer og mineraler og en mere interessant smag og struktur. Jeg glæder mig til at eksperimentere med nogle af disse produkter i min bagning og madlavning.

Foto: Sara B. Hansen.
Vi smagte også lækre nyheder på ostefronten, hvor jeg må sige jeg fandt mig et par nye favoritter: deres Montbelliard brie og Moule rouge rødkitost smagte virkelig skønt og så må jeg med overraskelse(kan normalt ikke lide den slags) også konstatere at deres milde skorpefri ost også var virkelig god mild og blød- men alligevel karakterfuld. Klart værd at prøve.På den søde side var der nogle super lækre mørke chokoladeovertrukne hindbær, kirsebær og blåbær MUMS siger jeg bare særligt var jeg vild med hindbær og Kirsebær. 
De nye muslibarer var også rigtig lækre og gode på farten eller som en lille lækker treat.


Foto: Sara B. Hansen.

Det var også så hyggeligt at være sammen med andre bloggere - ikke mindst nyder jeg altid at snakke med Kirsten Skaarup fra Kødfri fredag som netop har udgivet en skøn bagebog Verdens bedste brød, som hun var så sød at forære mig, og hun arbejder allerede på den næste store bagebog. Farverig, glad, berejst og skøn kvinde!

Foto: Sara B. Hansen.

Find mig også på:FACEBOOK.

Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar