mandag den 18. august 2014

GIWE AWAY- dansk frugt og grønt.... Vinderen blev Heidi Grethe Råhauge.

Foto: Sara B. Clausen
Jeg har fået mulighed for at give en heldig følger på min blog et gavekort på 300 kr. til lækker dansk frugt og grønt. Jeg holder selv utrolig meget af at spise årstidens danske grønt og frugt og finde på spændende retter at lave. Så jeg håber at kunne glæde en af jer med denne lækre gave.
Det eneste du skal gøre er at fortælle mig hvilken af årstidens danske grøntsager eller frugter du holder mest af og hvorfor? og like min FACEBOOK side og opslaget der.
Har du ikke Facebook skal du selvfølgelig ikke snydes men kan kommentere på dette Blogindlæg. Jeg trækker vinderen d. 5/9 - 14 og kontakter derefter.

Kh Saras Madunivers

8 kommentarer:

 1. Uhhh hvor lækkert. Følger dig på FB og håber der er held ved lod nummer 1.
  mosekonen1958@gmail.com

  SvarSlet
 2. Flot ,Sara! - Det er en fin gave og god reklame for de forskellige danske grøntsager og deres gode anvendelse (Y)
  mor

  SvarSlet
 3. Åhh, den er svær! Elsker både frugt og grønt...

  Favoritten må være hindbær. De er så dejligt friske, og kan bruges fra alt til morgenmad og kage til salater :-)

  SvarSlet
 4. Min favorit må absolut være squash... har du dem selv i haven er du mere end selvforsynende og de kan bruges til alverdens ting :

  Squash brud
  squash suppe
  Squash tatziziki
  Rå og bagte
  O.s.v.

  Jeg kommer ikke på facebook af princip, men følger via Bloglovin'

  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg følger dig på fb og har liked dette opslag :-)

  Det jeg holder mest af, hm... Når det er frisk, dyrket i jord der ikke er sprøjtet og frøene ikke er en eller anden genmodificeret... kunne fortsætte, skal jo vælge, hm det er svært, grønne asparges, ærter, gulerødder, kartofler,kirsebær, blommer, og alle vore skønne kålsorter... Poreren - bare den kommer fra jorden og ikke er fra grønthandleren, så længe den er helt "ny" og er slank er den fantastisk bare lige med lidt sprødhed og med smuldret hårdkogt æg som drys, eller senere smittet som tilbehør :-)

  SvarSlet
 6. Min yndlingsgrøntsag må helt klare være squash. Jeg spiser det stort set hver dag, gerne råt og skåret i stænger. Det har sådan en frisk og sødlig smag. Derudover smager det skønt i sammenkogte retter, på grillen, i lasagne, i boller og... jeg kunne blive ved! Sund og smagfuld.
  Annemett

  SvarSlet
 7. Hejsa Tak for din påmindelse Pia - jeg beklager så meget at jeg ikke har fået det annonceret her- i en lidt stresset tid fik jeg kun skrevet det på Saras madunivers Facebook side- det er naturligvis ikke godt nok. Vinderen blev Heidi Grethe Råhauge og hun er kontaktet. Kh Sara

  SvarSlet