søndag den 24. august 2014

Bananmuffins - med hvid chokolade i "maven".

Foto: Sara B. Clausen.
Fik lige lyst til at bage lidt kage her i weekenden- holder mig ellers lidt i skindet af hensyn til figuren og mit bryllup om en uge ;-)Man kan jo altid undskylde sig med nogle bananer der skal bruges;-)
De blev rigtig lækre så i får lige opskriften. 

Ingredienser 16 stk:

3 modne bananer, moset med gaffel
250 g. hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljekorn (Urtekram)
½ tsk. salt
2 æg
200 g. brun farin
120 g. blødt smør

8 stykker hvid chokolade skåret i halve (altså den type man brækker af i tern)


Foto: Sara B. Clausen.

Desuden: Muffinforme (gerne amerikanske) og evt. metal eller silikoneforme til at sætte muffinformen i.

Alle ingredienserne piskes sammen til en ensartet dej med håndmixer eller røremaskine. Kommes på en sprøjtepose (det gør det lettere at fylde dejen pænt i formene). Fyld kun formen 2/3 del. Prop et stykke hvid chokolade i midten af muffinformen.
Bages ca. 15 min. ved 180 grader midt i ovnen.

Find mig også på Faceboook.

Foto: Sara B. Clausen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar