tirsdag den 10. juni 2014

Oksekødsfrikadeller med gulerod og squash, serveret med nye kartofler, spæde forårsløg og gulerødder.

Foto: Sara B. Clausen.
Jeg elsker krydrede oksekøds frikadeller og prøver gener at liste lidt velsmag og sundhed ind i dem i form af grønt og krydderurter. Det smager skønt synes jeg. Her er dellerne i selskab med sommerens labre nye danske kartofler (eeelsker dem!) og spæde forårsløg og gulerødder som er letkogte og sprøde, drysset med frisk persille- simple and good.


Foto: Sara B. Clausen.

Ingredienser:

1000 g oksefars
2 æg
Salt og peber
2 spsk. hakket frisk karryurt 
2 spsk. hakket persille
2 spsk. græsk krydderi blanding (Santa Maria)
1 stort revet løg
150 g. revet gulerod
150 g. revet squash

Kokosolie til stegning.

Tilbehør: Nye danske kartofler, Små fine forårsløg (Savannah Coop), gulerødder og persille  :-)


Foto: Sara B. Clausen.

Bland alle ingredienser til farsen og lad den gerne stå på køl en 30-60 min. Klargør imens grøntsager m.m.
Form frikadeller i den størrelse du kan lide og steg dem i ca. 2 spsk. kokosolie på en god pande, til de er gyldne og lækre. Server med de nye kartofler,let kogte forårsløg og gulerødder og drysset med masser af persille.

Find mig også på FACEBOOK


Ingen kommentarer:

Send en kommentar