søndag den 18. maj 2014

Salat med Hindbær, parmesan og ristede pinjekerner.

Foto: Sara B. Clausen.
En dejlig, nem og sommerlig salat som smager skønt som tilbehør til kylling eller andre retter.  Jeg håber sådan at jeg selv får nogle flotte hindbær på mine nye buske i haven og kan høste lækre bær til både desserter, kager, salater og smoothies :-)

Ingredienser:

1 bakke baby leaves eller rucola, skyllet og slynget
1½ pakke friske hindbær
 Et mindre stykker parmesanost revet i flager
1 pose pinjekerner, ristede på tør pande

Dressing:
3 spsk. hindbæreddike
6 spsk. olivenolie
1 spsk. sød grov sennep med strejf af honning
1 spsk. honning
1 nip citronpeber
1 nip salt

Fordels den skyllede og slyngede salat på et fad og kom hindbær, parmesanflager samt ristede pinjekerner på toppen. 
Rør dressingen sammen og hæld over lige inden servering eller gør det ved bordet, hvis fx. børnene ikke kan lide dressing ;-)

Find mig også på: Facebook.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar