tirsdag den 1. april 2014

Nemt kyllingfad med grønt.

Foto: Sara B. Clausen
I hverdagen er det dejligt at lave noget mad, som smager godt men alligevel kan passe sig selv, så man ikke skal bruge for længe i køkkenet. Denne ret kan varieres lidt, alt efter hvad man kan lide og har i skuffen af grøntsager. Jeg har brugt champignon, fennikel, løg og tomater. Vi fik retten sammen med nogle spicy italienske pasta fra Lidl. som var med et færdig krydderiblanding mix. Men man kan servere med ris, couscous eller anden pasta til.

Foto: Sara B. Clausen


Ingredienser 4 personer:

4 kyllingbrystfileter
1 knold fennikel, tynde skiver
2 løg, tynde både
6 tomater, kvarte
400 g. champignon, halveret
1 dl. madlavningsfløde 7%
1 dåse fl. tomater
1 hønsekøds bouillonterning (opløst i en smule kogende vand)
1 tsk. hvidløgspulver
1 spsk Sata Maria "urtegården"
4 spsk. persille
olivenolie
Salt og peber

Foto: Sara B. Clausen

Rens kyllingfileterne og kom dem i en skål sammen med 3 spsk. olivenolie, salt, peber , hvidløgspulver og Santa Maria Urtegården krydderi eller din egen blanding af urter. Vend dem godt rundt og lad marinere i ca. 30 min. Snit grøntsager og rens og skær champignon, kom i et ildfast fad smurt med olivenolie drys persille over og krydder med lidt salt og peber. Brun kyllingfileterne, på en pande, ved god varme nogle min. på hver side til gyldne og placer dem ovenpå grøntsagerne. Hæld en blanding af fl. tomater bouillon og fløde over og sæt fadet i en 200 grader varm oven i ca. 25 min.
Kog imens pasta eller ris som du vil servere til.

Find mig også på Facebook: https: //www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

Foto: Sara B. Clausen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar