tirsdag den 4. februar 2014

Fuldkornsfusilli med serano, chili og grønkål.

Foto: Sara B. Clausen.
En dejlig og nem pastaret, hvor jeg fik brugt resten af min grønkålsstok- den har virkelig holdt godt i krukken derude trods frost, flytning og det hele.
Det er en super måde, at få den sunde grønkål i børnene og alle herhjemme kunne rigtig godt lide retten. Jeg så opskriften i denne måneds "Mad" - men brugte Serano i stedet for pancetta (italiensk bacon) og 2 røde chilier i stedet for en. Desuden light fløde fremfor piskefløde.

Ingredienser 4 personer:

400 g. fuldkornsfusilli
200 g. serano
2 løg
2 friske røde chilier u. kerner
300 g. grønkål
1½ dl. madlavningsfløde 8 %
Urtesalt
Peber
Parmesan
Fintrevet skal af en ½ citron (øko)

Kog pastaen efter anvisning på pakken.Skær seranoskinken i mindre stykker. Opvarm en pande med lidt olivenolie og steg seranoskinken sprød.Kom den på en tallerken med fedtsugende papir. Steg løg, chili og grønkål i ca. 4 min. til kålen bliver mørkegrøn og falder sammen. tilsæt fløde og seranoskinken. Smag til med urtesalt og peber og revet citronskal.
Vend den friskkogte fusilli med sovsen og server med revet parmesanost.

Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

Ingen kommentarer:

Send en kommentar