Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
150 g. blødt smør
75 g. sukker
75 g. sød lakridsirup
3 store æg
1 spsk fint lakridspulver
2 spsk. Raw lakridspulver
175 g, hvedemel
1,5 tsk. bagepulver
1,5 vaniljesukker
Skyrcreme:
2 dl. piskefløde
1,5 dl. skyr
2 spsk. flydende honning
2 spsk. raw lakridspulver
Forvarm ovnen til 175 grader kom bagepapir i en form. Pisk smør, sukker og lakridssirup blødt i 4 minutters tid. Tilsæt æggene et af gangen og pisk grundigt imellem- det gør ikke noget hvis det skiller let, det samler sig igen, når melet kommer i. Sigt lakridspulver, mel, bagepulver og vaniljesukker sammen og vend det i dejen. Kom dejen i formen og bag kagen ca. 20 min til den er gennembagt. Lad kagen køle og anret med cremen ovenpå.
Creme: Pisk fløden stiv og vend den med skyr og honning, drys evt. lakridspuler ovenpå lige ved servering eller gør som anvist i intro til opskrift.
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på facebook lige her: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Årh, den er godt nok god ud! Lakridskage - det må være et hit.
SvarSlet- Anne
Den er lækker - prøv endelig :-)
Slet