mandag den 25. november 2013

Grøntkålssalat med appelsin, æble og tranebær.

Foto: Sara B. Clausen.
Dejlig sund og frisk salat som passer godt til årstiden- er god ledsager til såvel and, svinekød og oksesteak som vi får i aften. Jeg har været ude at plukke lidt blade af mit fine "grønkålsjuletræ".
I selskab med masser af appelsin, æble og tørrede tranebær samt ristede solsikkekerner og en simpel god dressing så smager det skønt!

Foto: Sara B. Clausen.
Ingredienser 4 personer:


Salat:
3 dl. grøntkål, skyllet og snittet fint, uden store "grene".
2-3 appelsiner i tern
2 sprøde røde æbler fintskåret i tynde både
1 håndfuld tørrede tranebær
1 dl. tørristede solsikkekerner

Dressing:
2 tsk. honningdijonsennep
3 spk. olivenolie
1½ spsk. hindbæreddike
1 tsk.. honning
1 spsk. citronsaft
Friskkværnet peber

Foto: Sara B. Clausen.

Bland alle ingredienser til salaten sammen ( undtagen de tørristede solsikkefrø som drysses over lige inden servering. Rør dressingen sammen og hæld over.



Find mig også på Facebook og husk at du for tiden kan vinde et fint bagesæt i min Giwe Away : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.366553926813912.1073742026.194466280689345&type=1

Foto: Sara B. Clausen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar