Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
And:
500 g. hakket kalv og flæsk (magert)
2 spsk. rasp
1 dl mælk
1 æg
1 løg
1 pakke bacon
Salt og Peber
4 kviste timian
12 svesker uden sten
2 æbler i tern
4 dl. svinebouillon
Sauce:
150 ml. cremefine 7%
2 tsk Maizena
Lidt Soja
Ribsgele
Salt og peber
Hasselbackkartofler
20-25 mindre kartofler
4 spk.Smør
salt
Tilbehør: Grøntsager eller rødkålssalat som denne: Rødkålsalat med appelsin og ristede mandler
Foto: Sara B. Clausen. |
Læg halvdelen af farsen i bunden af et smurt ildfast fad og kom æbletern og svesker ovenpå i midten, drys med lidt salt og peber og læg evt. lidt timian over, kom resten af farsen over igen. Kom Herefter bacon over(se billeder af det) og nogle kviste timian.
Sæt fadet med den forlorne and i en 200 grader varm ovn. Hæld bouillon ved og steg den i ca. 50-60 min.
Ca. et kvarter før den er færdig hældes bouillonen fra og sigtes over i en gryde. Rør Maizena ud i fløde og hæld ved. kog saucen igennem og smag til med soja, ribsgele og salt og peber.
Find mig også på facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar