Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Opskrift 4 pers:
Fars:
600 g. hakket kalv og flæsk 3-7%
Salt og friskkværnet peber
1 stort løg, fintrevet
1 tsk paprika
½ tsk. chili
1 tsk kanel
1 tsk. spidskommen
4 spsk. hvedemel
2 æg
1 dl. danskvand
Solsikkeolie til stegning
Ristet blomkål:
1 blomkål i buketter
2 spsk. olie
2 spsk. karry
1 ds. flåede tomater
salt og friskkværnet peber
Kom alle ingredienser i en skål og rør farsen rigtig godt igennem. Var en pande med solsikkeolie op og form frikadeller. Steg dem gyldne og lækre, tiden afhænger af størrelsen. Ca. 15 -20 min.
Sauter blomkål i olie og karry nogle min. Hæld de flåede tomater ved og lad det koge ind i ca. 12 min. smag til med salt og peber.
Kog Bulgur efter anvisning på pakken. Ca. 2 dl bulgur og 3 dl vand. Tilsæt gerne 1 tsk. Herbamare grøntsagsbouillon og lidt salt.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar