Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser:
1 kg. kartofler i tern
½ kg. knoldselleri i tern
400 g. gulerod i tern
2 store løg
250 g. ærter
2 fed hvidløg
500 g. pølse (gerne fedtfattig variant), skiver
500 g. tomat passata
250 madlavningsfløde 7%
1 dl. græsk youghurt 2 %
2 tsk. paprika
1 knivspids cayennepeber
1½ tsk. sød chili
2 tsk basilikum
1½ tsk sukker ( kan udelades men runder syren i tomaterne lidt)
Salt og Peber
1 bundt purløg
Skræl kartofler, gulerod og selleri og skær i tern. Kog kartoflerne i saltet vand ca. 15 min tilsæt selleri og gulerod og kog videre i 10 min. Grøntsagerne må
ikke koge ud. Hæld i et dørslag.
Svits løgene i lidt smør til de er klare, tilsæt pølser og knust hvidløg og steg yderligere nogle min. Kom alle krydderier samt sukker ved. Kom tomat passata og fløde ved samt den græske yoghurt. lad simre lidt og smag til med salt og peber. Vend kartofler, knoldselleri og gulerod i og varm retten igennem. Server med friskklippet purløg.
Find mig også på facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar