Foto: Sara B. Clausen. |
Jeg skar pærene på mit mandolinjern. Brug friske faste Clara friis pærer. GUF- siger jeg bare!
Foto: Sara B. Clausen. |
Opskrift 4 pers:
4 Clara friis pærer
2-3 spsk. ahornsirup el. lys sirup
8 spsk. græsk youghurt 2 %
2 tsk. kanel
50 g. mørk chokolade
50 g. hakkede valnødder
( i opskriften 25 g. chokolade og nødder men jeg synes det var for lidt ;-)
Start med at røre youghurt med kanel og hak chokolade og valnødder. Skær pærerne i tynde strimler- det gøres lettest på mandolinjern med indsats til strimler. Vend straks med sirup. Fordel i serveringsskåle og top med kanelcreme, hakket chokolade og valnødder.
Find mig også på facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar