søndag den 27. oktober 2013

Salat med Rucola, fennikel, appelsin og ristede pinjekerner.

Foto: Sara B. Clausen.
Det her er en lækkerbisken af en salat som indeholder mange ting som jeg elsker. Den lækre fennikel spiller super godt sammen med de øvrige ingredienser, I aften får vi den til en entre cote - men det fungerer også fint til fx. andebryst, svinekam eller Laks. Det er en salat som gør mig glad både p.g.a. smagen og de flotte farver.

Ingredienser 4 personer:

1 bakke rucola (evt. lidt mindre og så blandet med romaine el. lignende)
1 rødløg
2 appelsiner
1-2 æbler
75 g. pinjekerner, tørristet
1  fennikelknold

Foto: Sara B. Clausen.

Skær fennikel i tynde skiver på mandolinjern, fjern det yderste blad som ofte ikke er så pænt. Skær også rødløget i tynde skiver. Skyl rucola salaten godt og slyng den. Anret på et fad sammen med fenikel. Skær skallen af appelsinen og skær i skiver og derefter mindre tern. Kom op til salaten. Skær æbler i tern og vend dem i appelsinsaften. Kom appelsintern og rødløg op i salaten. Rist pinjekerner og kom dem på lige inden servering.Server evt. med en klassiske olie/eddike vinaigrette.

Find mig også på facebook:https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345



Foto: Sara B. Clausen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar