Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 personer:
1 bakke rucola (evt. lidt mindre og så blandet med romaine el. lignende)
1 rødløg
2 appelsiner
1-2 æbler
75 g. pinjekerner, tørristet
1 fennikelknold
Foto: Sara B. Clausen. |
Skær fennikel i tynde skiver på mandolinjern, fjern det yderste blad som ofte ikke er så pænt. Skær også rødløget i tynde skiver. Skyl rucola salaten godt og slyng den. Anret på et fad sammen med fenikel. Skær skallen af appelsinen og skær i skiver og derefter mindre tern. Kom op til salaten. Skær æbler i tern og vend dem i appelsinsaften. Kom appelsintern og rødløg op i salaten. Rist pinjekerner og kom dem på lige inden servering.Server evt. med en klassiske olie/eddike vinaigrette.
Find mig også på facebook:https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar