onsdag den 2. oktober 2013

Lækker og nem spidskålssalat med æble, rosin, ristede græskarkerner og sennepsvinaigrette.

Foto: Sara B. Clausen.
Skøn og simpel salat som smager skønt som tilbehør til det meste mad, her til aften fik vi det til nogle lære sprøde andelår.

Ingredienser:

Salat:
1 spidskål, finsnittet
2 røde æbler i mindre tern
saften af ½ citron
2 håndfulde jumborosiner
50 g. græskarkerner, tørristede

Vinaigrette:
1 spsk. honning
1½ spsk. hvidvins eddike
4 spsk. olivenolie
1½ tsk. honningdijonsennep el. alm.
½ tsk. hvidløgs pulver
 Salt og Friskkværnet peber

Vend æbletern med citronsaft og bland med spidskål og rosiner. Rist græskarkerner på en tør pande. 
Ryst dressingen godt sammen i et glas med låg eller melryster og vend den med salaten. Drys kernerne over og vend lidt af dem ned i salaten.

Find mig også på Facebook lige her:https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

Foto: Sara B. Clausen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar